fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

‘Laatste kans voor Malaysia Airlines’

Malaysia Airlines is op de goede weg om weer winstgevend te worden. Dit stelt Tony Fernandes, CEO van concurrent AirAsia. Volgens Fernandes kan dit wel de laatste kans zijn voor Malaysia.

De CEO doet zijn uitspraken in the New Strait Times. “De verbinding met Emirates is zinvol. Ze doen alles wat ik had willen doen toen we een belang hadden”, zegt Fernandes. Air Asia had in 2011 en 2012 tien maanden lang een belang van twintig procent in Malaysia.

Fernandes heeft een advies voor de nieuwe CEO van de maatschappij. “Ik denk dat ze door moeten gaan met wat ze nu doen. Anders kan de maatschappij verdwijnen.” Hij denkt dat Malaysia nu aan de laatste kans bezig is. “Emirates en de rest worden allemaal sterker”, aldus Fernandes.

reorgansiatie
Malaysia Airlines is bezig met een grootscheepse reorganisatie. Bij de maatschappij zijn 5000 medewerkers ontslagen. CEO Christoph Mueller verlaat de maatschappij in september.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button