fbpx
Opmerkelijk

Piloot scheldt collega uit op Dublin Airport – video

De gemoederen raakten gisteren behoorlijk verhit op Dublin Airport, zo blijkt uit een opname van de communicatie tussen de piloten en de verkeersleiding.

Een Boeing 767 van Delta moest zondag een noodlanding maken in Dublin nadat de hydraulische systemen niet goed meer functioneerden. Andere vluchten liepen daardoor vertraging op.

Een piloot van British Airways vlucht BAW-837 (BAW-81D) was niet tevreden met de communicatie van de verkeersleiding en reageerde chagrijnig op de instructies.

Andere piloten hoorden het gesprek en namen het op voor de vrouw die het vliegverkeer leidde. Eén van hen noemde de chagrijnige British Airways piloot een ‘sukkel’ vanwege zijn gedrag.

Het volledige gesprek is hieronder te beluisteren:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button