fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Flybe: VK blijft deel van Europa

De Britse regionale luchtvaartmaatschappij Flybe zegt kennis te hebben genomen van de uitkomst van het Brexit-referendum. “Terwijl de regering van het Verenigd Koninkrijk onderhandelt over alternatieve regelingen, blijven wij gefocust op onze dagelijkse business: het verbinden van regionale klanten.”

Geografisch
De maatschappij gaat ervan uit dat het twee jaar duurt voordat het VK daadwerkelijk uit de Europese Unie is. “Wat de vorm van de nieuwe afspraken ook wordt na de Brexit, het VK blijft geografisch deel uitmaken van Europa, met belangrijke culturele, sociale en economische verbintenissen met het vasteland,” zegt CEO Saad Hammad in een verklaring.

Behoefte
De lange termijnmissie van Flybe blijft dan ook dezelfde, ongeacht deze uitkomst. De maatschappij richt zich nadrukkelijk op regionale bestemmingen die andere airlines vaak links laten liggen. “Daarmee voorzien we in een belangrijke sociale en economische behoefte, die niet afhankelijk is van politieke afspraken.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button