fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Richard Branson: Brexit is een trieste beslissing

Richard Branson, oprichter en grootaandeelhouder van Virgin Atlantic, noemt het Britse besluit om de EU te verlaten ‘triest’. Hij vreest voor de negatieve gevolgen.

“Ik ben duidelijk geweest over mijn mening dat Groot-BrittanniĆ« lid moet blijven van de Europese Unie. De trieste beslissing van vandaag zal zowel de Britse economie als Europa’s stabiliteit enorme schade berokkenen.”

Branson vindt wel dat de uitslag van het referendum geaccepteerd moet worden: “Ondanks de slechte gevolgen zullen we de wil van de meerderheid moeten accepteren en respecteren.”

“Het is nu niet de tijd voor verdere klachten en woede. Het is nu de tijd om als natie bijeen te komen en de wonden te helen die door de agressieve toon van de verkiezingscampagne ontstaan zijn. Groot-BrittanniĆ« heeft met haar wilskracht en oplossend vermogen al veel stormen doorstaan, en die kwaliteiten zullen ook hard nodig zijn in de komende maanden en jaren”, zo eindigt hij verzoenend.

Bestel het boek Love is in the air!
Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button