fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

China Eastern introduceert premium economy

China Eastern introduceert een premium economy class in de nieuwe vliegtuigen. De maatschappij vernieuwt de vloot en geeft de nieuwe toestellen ook een nieuwe cabine-indeling.

Volgens Travel Media Daily komt de premium economy class naast de first class, business en economy. De maatschappij uit Shanghai installeert de nieuwe cabine in de Boeing 787-9 en de Airbus A350-900. Die toestellen worden vanaf 2018 geleverd. Op dit moment vliegt China Eastern met 53 A330’s en dertien 777’s. De Airbussen zijn uitgerust met een business- en een economyclass, in de Boeing’s zit ook nog een first class.

De maatschapij landde gisteren voor het eerst op Schiphol. Op de vlucht naar Amsterdam wordt een A330-200 ingezet, met plaats voor 264 passagiers.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button