fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Munckhof neemt Amsterdamse zakenreisagent over

Reisorganisatie Munckhof uit Horst heeft het Amsterdamse zakenreisbureau Roberts & Partners overgenomen, een bedrijf met acht medewerkers dat kantoor houdt aan de Keizersgracht. “Een van de bekendste zakenreisbureaus van Amsterdam,” aldus Munckhof.

Filosofie
Roberts & Partners blijft opereren onder de eigen naam en vanuit dezelfde locatie. “Het past in onze strategie om verder te groeien door andere bedrijven over te nemen,” licht CEO Tom Roefs van Munckhof de overname toe. “Roberts & Partners is een organisatie die past bij onze filosofie en cultuur. We zijn blij dat we hen nu mogen verwelkomen binnen de Munckhof-familie.”

Inkoopkracht
Dankzij de overname kan de Amsterdamse zakenreisagent zich verder ontwikkelen. “Denk daarbij aan het bieden van online bookingtools, klantportals en apps. Ook is de inkoopkracht nu groter, kunnen we meer rapportagemogelijkheden bieden en innovaties sneller doorvoeren,” zegt Alle Wijnand Roodbergen, de managing director van Roberts & Partners.

TTT
Onder de paraplu van Munckhof werken meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Zij stellen zich te onderscheiden door het bieden van een totaalpakket; van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis. Die activiteiten zijn ondergebracht in de divisies Taxi, Tour en Travel.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button