fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Strijd om China Business Award geopend

Nederlandse bedrijven die zakendoen in China of Hongkong kunnen zich vanaf nu inschrijven om kans te maken op de China Business Award. De prijs is een initiatief van Cathay Pacific in samenwerking met het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH).

De China Business Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat toonaangevend is in China en daar succesvol is. Bedrijven kunnen zich tot eind september aanmelden via www.cathaypacific.nl/cba.

Duurzaam
Het winnende bedrijf dient zich te onderscheiden op het gebeid van innovatie, creativiteit, winstgevendheid en duurzaam ondernemen. “Daarnaast doen zij al enige tijd met succes zaken in China,” laat de organisatie weten. De winnaar wordt gekozen door een jury van acht vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en overheidsinstanties die een belangrijke rol hebben in de Nederlands-Chinese handelspartnerschappen.
China-business-award_CathayPacific
Hongkong
De China Business Award wordt op 22 november uitgereikt in Santpoort. Op dezelfde dag wordt ook de winnaar van de Hong Kong Shooting Star, van de Nederlandse Kamer van Koophandel in Hongkong, uitgereikt. Dat is een erkenning voor het meest opvallende en actieve Nederlandse bedrijf dat opereert vanuit Hongkong.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button