fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

KLM stelt biertap aan boord uit

Passagiers die een vers getapt biertje willen bij KLM, moeten daar nog even op wachten. De introductie van de biertap-trolley is uitgesteld.

Volgens KLM is er meer tijd nodig om de trolley te certificeren. De biertap is een samenwerking tussen de maatschappij en Heineken. Op speciale vluchten biedt KLM passagiers in de world business class een vers getapt biertje. Tot nu toe kunnen passagiers alleen bier uit flesjes krijgen.

Door de luchtdruk aan boord was het eerder niet mogelijk om bier vers te tappen. De fusten waarin het bier zit, werken op luchtdruk, waardoor het nu wel mogelijk is.

Medaillevlucht
Wanneer de biertap geïntroduceerd wordt, is nog niet duidelijk. De bedoeling is wel dat de tap aan boord van de zogeheten ‘medaillevlucht’ is. Deze vlucht, op 22 augustus vanuit Rio de Janeiro, brengt de Nederlandse deelnemers aan de Olympische Spelen terug.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button