fbpx
NieuwsOpmerkelijk

KLM ontvangt weer nieuwe B787 … in Madurodam

De luchthaven van Madurodam is weer helemaal up to date volgens KLM. De maatschappij heeft vandaag haar MD11 miniatuur in Madurodam vervangen door een Boeing 787 Dreamliner. Omdat KLM in 2014 definitief afscheid heeft genomen van alle MD11’s in haar vloot, vervangt KLM vandaag ook de miniatuur in Madurodam.

Miniatuur
De miniatuur Dreamliner is gloednieuw en precies nagebouwd en gespoten zoals de grote zus. Het toestel op Madurodam heeft een lengte van 2,60 meter en werd onthuld door de 15-jarige Julia van Sminia (locoburgemeester van Madurodam), Frank Houben (Brand & Marketing Communication Director bij KLM) en Vincent Knoops (Delegate to the board bij KLM) .

Boeing 787 Dreamliner
In de KLM-vloot is de Boeing 787 Dreamliner de opvolger van de MD11. Afgelopen woensdag ontving KLM haar zesde exemplaar met de naam “Mimosa”. In totaal neemt KLM 21 Dreamliners in gebruik. Alle Dreamliners worden vernoemd naar bloemen. De mini-787 heeft geen naam gekregen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button