fbpx
NieuwsProfessional

Schiphol wint Canadese prijs voor beste internationale luchthaven

Amsterdam Airport Schiphol is door Canadese reisagenten uitgeroepen tot ‘Favourite International Airport 2016’. Het is de twaalfde keer dat de luchthaven deze prestigieuze prijs in de wacht sleept.

Ruim 4500 reisagenten brachten hun stem uit. Schiphol kreeg de prijs vanwege het befaamde one terminal concept, de efficiency en de veelheid aan faciliteiten, zoals de diversiteit aan winkels, de variëteit in restaurants, behulpzaamheid van het personeel, de Babycare Lounge en het Holland Casino. De andere genomineerden in de categorie waren London Heathrow en de luchthavens van Hong Kong, Frankfurt en Las Vegas.

Schiphol wint Canadese prijs voor beste internationale luchthaven
Marcel Lekkerkerk en Lotte Harbers in Toronto waar de uitreiking plaatsvond.

Marcel Lekkerkerk, Director Aviation Marketing van Amsterdam Airport Schiphol: ‘We zijn erg blij met deze prijs, het laat zien dat we er goed op staan in Canada. Vanaf Schiphol kunnen reizigers naar maar liefst vijf Canadese steden vliegen: Toronto, Montreal, Vancouver, Calgary en Edmonton. Dat we deze prijs nu voor de twaalfde keer winnen maakt het helemaal speciaal: aan de top blijven is namelijk moeilijker dan er te komen.’

De Baxter Travel Media annual Agents’ Choice Award is een initiatief van Baxter Media, Canada’s grootste en oudste uitgever van reismedia.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button