fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Singapore laat reizigers bieden op stoelupgrades

Singapore Airlines geeft reizigers de mogelijkheid om online te bieden op extra upgrades.

De maatschappij gaat reizigers 70 uur voor hun vlucht benaderen met de vraag of zij willen bieden op een stoelupgrade. De reizigers die gevraagd worden, krijgen de kans om een premium economy stoel te krijgen.De uitnodigingen om te bieden worden random verstuurd, stelt Singapore op de eigen website. Hoeveel er geboden moet worden, is afhankelijk van de gekozen vlucht. Per vlucht is er een minimum -en een maximumbedrag.

Of een bod succesvol is, wordt volgens Singapore bepaald door een combinatie van factoren. Onder andere de waarde van het bod en de waarde van de andere biedingen hebben invloed. Ten slotte speelt het aantal beschikbare premium economy stoelen. Reizigers horen minimaal 40 uur voor het vertrek van hun vlucht of ze een upgrade gewonnen hebben. Als dat niet zo is, blijven de economy tickets gewoon geldig.

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button