AirlinesFrequente reizigerOnderwerpZakelijke Reiziger

Surf Air komt naar Europa

All you can fly voor €3.250, dat is Surf Air. Na het succes van de maatschappij in California vanaf deze herfst ook in Europa.

Business
De maatschappij vliegt met businessjets vanuit aparte terminals. De passagier hoeft slechts 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Het vliegtuig wordt gedeeld met andere Surf Air leden, zoals het bedrijf de klant noemt. Een lid kan wel een gast meenemen aan boord.

Bestemmingen
De eerste bestemmingen zullen zijn Londen (Luton), Zürich, Geneve, Parijs, Cannes, Dublin en Ibiza. Later worden ook Amsterdam, Edinburgh, Berlijn, Milaan en Barcelona als bestemming toegevoegd. Surf air verwacht een klant wekelijks op een vlucht te zien.

Er zal begonnen worden met drie vliegtuigen. Er moet nog een keus worden gemaakt tussen Learjet en een Citation CJ4. Volgend jaar moeten nog drie toestellen volgen. In de VS zijn nu ongeveer 3.000 leden en de verwachting is dat er vanaf volgend kwartaal winst gemaakt gaat worden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close