fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Surf Air komt naar Europa

All you can fly voor €3.250, dat is Surf Air. Na het succes van de maatschappij in California vanaf deze herfst ook in Europa.

Business
De maatschappij vliegt met businessjets vanuit aparte terminals. De passagier hoeft slechts 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Het vliegtuig wordt gedeeld met andere Surf Air leden, zoals het bedrijf de klant noemt. Een lid kan wel een gast meenemen aan boord.

Bestemmingen
De eerste bestemmingen zullen zijn Londen (Luton), Zürich, Geneve, Parijs, Cannes, Dublin en Ibiza. Later worden ook Amsterdam, Edinburgh, Berlijn, Milaan en Barcelona als bestemming toegevoegd. Surf air verwacht een klant wekelijks op een vlucht te zien.

Er zal begonnen worden met drie vliegtuigen. Er moet nog een keus worden gemaakt tussen Learjet en een Citation CJ4. Volgend jaar moeten nog drie toestellen volgen. In de VS zijn nu ongeveer 3.000 leden en de verwachting is dat er vanaf volgend kwartaal winst gemaakt gaat worden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button