fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

KLM: mijd ICA-lounge in de ochtendspits

KLM roept frequente reizigers op om Crown Lounge 52, in het niet-Schengengebied, in de zomermaanden in de ochtendspits te mijden. Dat schrijft de maatschappij in een email aan haar Flying Blue-leden.

“Op Schiphol is er geen betere plek om tussen twee vluchten door even tot rust te komen dan in onze comfortabele lounges,” zo begint de mail. Alleen in de zomer in de ochtend even niet. In de zomer, die volgens KLM conform de luchtvaartseizoenen van april tot en met oktober loopt, kan het ‘behoorlijk druk zijn’ in Crown Lounge 52. “Vooral tussen 7:30 en 9:30 uur.”

Capaciteit
“Als uitwijkmogelijkheid stellen we passagiers voor naar de lounge in het Schengengebied te gaan, als zij een (vervolg)bestemming in Europa hebben. Andere uitwijkmogelijkheden naar lounges zijn er niet, omdat overal sprake is van piekdrukte cq beperkte capaciteit,” voegt een woordvoerster van KLM daaraan toe.

Comfortabel
De maatschappij verzekert de Flying Blue-leden ervan dat het in de lounge in het Schengengebied ook goed toeven is. “Ook hier kunt u van een hapje en een drankje genieten en heeft u gratis toegang tot het wifi-netwerk. In de tussentijd doen we er alles aan om uw verblijf net zo comfortabel te maken als u gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.”

SkyTeam
Lounge 25 is toegankelijk voor businessclass-passagiers en Flying Blue-leden met de gold- of elitestatus, die reizen met of overstappen op een vlucht van de SkyTeam-leden van of naar een Europese bestemming.

Gerelateerde artikelen

Back to top button