fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Emirates introduceert interactieve amenity kit

Emirates introduceert een interactieve amenity kit in economyclass. De airline stelt in een persbericht de eerste ter wereld te zijn met deze gadget.

De setjes, die net zoals de normale versies zaken als oordopjes en sokjes bevatten, zijn te koppelen aan mobiele apparaten. Ze maken gebruik van zogenoemde augmented reality, waarbij de virtuele wereld wordt gekoppeld aan de echte wereld.

Oogmaskers
De setjes zijn er in zes verschillende uitvoeringen; elke regio die Emirates bedient, heeft een eigen design. In de amenity kits zitten de gebruikelijke zaken om een lange vlucht aangenamer te maken. Behalve oordopjes en sokken, ook tandpasta en een tandenborstel en een oogmasker. De inhoud van de setjes matcht in stijl en kleur met de buitenkant.

App
Ze zijn gemaakt van Neopreen, een waterbestendig materiaal en zijn bedoeld voor hergebruik na de vlucht, als toilettasje of etui. Met de nieuwe setjes is Emirates naar eigen zeggen de eerste airline ter wereld die een interactieve amenity kit op de markt brengt. Passagiers kunnen een app downloaden om daarmee de amenity kit te scannen waarmee ze toegang krijgen tot allerhande entertainment op hun telefoon.

Tips
Voor de gadget heeft Emirates de handen ineengeslagen met Blippar. Dat bedrijf heeft speciaal voor Emirates nieuwe content gemaakt, zoals activiteiten en tips, om de vlucht beter door te komen. De content wordt elk halfjaar ververst, zodat vaste klanten steeds weer nieuwe dingen tegenkomen.

Wifi
Emirates won onlangs nog bij de Skytrax-awards voor de twaalfde keer op rij de titel voor de airline met wereldwijd gezien het beste entertainment aan boord. Passagiers in alle klassen hebben aan boord de keuze uit meer dan 2.500 entertainmentzenders en gratis wifi aan boord van alle A380’s en een groot deel van de Boeing 777’s.

De interactieve amenity kits zijn beschikbare op een selectie van de langeafstandsvluchten en vanaf augustus op de ultra-langeafstandsvluchten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button