fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

FedEx ontvangt ook vrijstelling voor Cuba

Het Amerikaanse ministerie van Transporr heeft ook FedEx vrijstelling verleend om vrachtvluchten uit te voeren tussen de Verenigde Staten en Cuba. De vrijstelling is geldig tot 15 juli 2028. Eerder werden verschillende andere Amerikaanse airlines al toegelaten tot Cuba voor passagiersvluchten, nadat de VS en Cuba hun diplomatieke banden herstelden.

5 keer wekelijks
Het gaat om een vijf wekelijkse verbinding tussen Miami International Airport en Varadero Airport, waarbij alleen op werkdagen wordt gevlogen. FedEx had ook een aanvraag ingediend voor vluchten naar Havana International, maar dat verzoek is vorige maand afgewezen. FedEx is de eerste Amerikaanse vrachtmaatschappij die naar Cuba gaat vliegen.

De eerste vlucht staat gepland voor 15 januari 2017.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button