fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegtuigen

Emirates breidt uit met A380 naar Kuala Lumpur

Emirates breidt de capaciteit op de route Dubai – Kuala Lumpur uit met een tweede dagelijkse drieklassen A380. Dat blijkt uit een nieuw vluchtschema. Vanaf 1 september wordt de Superjumbo ingezet op de route. Eind oktober worden nieuwe aanpassingen doorgevoerd in de vliegfrequenties.

Tweeklassen
Momenteel voert Emirates drie dagelijkse retourvluchten uit tussen Dubai en Kuala Lumpur, waarvan één door een A380 en twee door een Boeing 777-300. Door de drieklassen Superjumbo’s te vervangen door A380’s met een tweeklassen configuratie wordt de capaciteit verder vergroot. Deze toestellen zullen vanaf 1 oktober worden ingezet en de drieklassen Jumbo’s vervangen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button