Opmerkelijk

Passagier doet huwelijksaanzoek aan boord van United vlucht

Patrick Marsden wilde zijn vriendin Molly op een bijzondere manier ten huwelijk vragen door een reis naar Sao Paulo te boeken. Maar Marsden ging een stap verder. Hij trok zijn stoute schoenen aan en benaderde United Airlines om ze een onvergetelijke vlucht voor te laten bereiden voor hun samen.

Hij nam contact op met de maatschappij om zijn plannen bekend te maken en de reactie was positief. Todd Traynor-Corey, directeur airlinecatering bij United besloot mee te werken en zette personeel aan het werk. Hij benaderde cateringpersoneel op Dulles International Airport en cabinepersoneel die waren ingepland voor de vlucht van Marsden en zijn vriendin. Ook operationeel leidinggevende van Dulles Airport, Chris Woods hielp mee om alles voor vertrek en tijdens de vlucht te organiseren.

“We hebben een goede fles champagne geregeld om hen aan boord aan te bieden en het cabinepersoneel heeft zoals altijd geweldig werk verricht om de ervaring voor de passagiers onvergetelijk te maken”, zo zei Traynor-Corey.

Marsden filmde op het moment van het aanzoek met een GoPro de reactie van Molly, die nog van niets wist. Vervolgens kreeg ze een Ipad om haar het gevoel te geven dat ze een in-flight video kreeg te zien. Nadat Molly de officiële video had gezien kwam aan het eind Marsden in beeld met het huwelijksaanzoek. Molly zei ja waarna het cabinepersoneel applaudisseerde. Zie hierboven de video van het moment.

Tags

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeert Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in airport operations. Henk hoopt in de toekomst mee te kunnen werken aan het ontwerp van luchthavens over de hele wereld.
Back to top button