fbpx
AirlinesFrequente reizigersLayoutOnderwerpen

Norwegian opent eerste kantoor buiten Noorwegen

Norwegian opent een hoofdkantoor bij vliegveld Londen Gatwick. Dat is de eerste permanente werkplek van de maatschappij buiten Noorwegen.

Belangrijke medewerkers op het gebied van vluchten, trainingen, veiligheid, communicatie, marketing en verkoop werken nu ook vanaf het Britse vliegveld.

Nieuwe routes
De low-cost-luchtvaartmaatschappij zegt door te gaan met het aanbieden van betaalbare vluchten en lanceert binnenkort zeven nieuwe routes vanaf Gatwick, Edinburgh en Manchester. Norwegian is de derde grootste maatschappij op Gatwick.

“Dit is een nieuwe mijlpaal in Norwegian’s streven naar een substantiële groei in het Verenigd Koninkrijk. Ons nieuwe Britse hoofdkantoor staat symbool voor onze toewijding aan deze zeer belangrijke strategische markt. Het stelt ons in staat gestaag te groeien in een boeiende werkomgeving”, aldus Asgeir Nyseth, CEO Norwegian UK.

Licentie
Norwegian heeft een licentie gekregen om in het Verenigd Koninkrijk te werken. Het bedrijf heeft ook een aanvraag lopen voor Foreign Carrier bij het Amerikaanse Department of Transportation. Daarmee kan de maatschappij diensten combineren naar Amerika met langeafstandsvluchten naar wereldwijde bestemmingen, zoals Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

De luchtvaartmaatschappij wil uitbreiden met vijftig nieuwe Dreamliners als Gatwick een tweede landingsbaan krijgt.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button