fbpx
OnderwerpenProfessional

Tiende editie Aviation Knowledge and Career Day: call for papers

Op 10 december dit jaar zal alweer de tiende Aviation Knowledge and Career Day (AKCD) worden georganiseerd. Deze jubileumeditie belooft een bijzondere te worden met een sterk programma. Centraal thema deze keer is raakvlakken en doorgeven van kennis. Waar vindt de Nederlandse luchtvaart elkaar?

Volwassen
De AKCD is in tien jaar uitgegroeid tot een volwassen evenement waaraan alle toonaangevende partijen in de NL luchtvaart in de loop der jaren (meerdere) bijdragen hebben geleverd. Ook dit jaar hebben grote spelers als LVNL, KLM, NLR, Koninklijke Luchtmacht, Boeing en Airbus en vele andere hun deelname al toegezegd.

Call for papers
Het programma begint vorm te krijgen maar er is nog ruimte voor interessante bijdrages. Sprekers worden dan ook van harte uitgenodigd hun interesse kenbaar te maken. Dat kan via info {at} decc.nl.

Up in the Sky is vaste mediapartner van het evenement. Op www.upinthesky.nl/akcd tref je alle belangrijke informatie.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button