fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

KLM vliegt Nederlandse topatleten naar OS in Rio

KLM vliegt vandaag 78 topatleten met KLM’s unieke in oranje uitgevoerde Boeing 777 naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro die van 5 tot en met 21 augustus plaatsvinden. Het Olympisch team vertrok vandaag om 11.00 uur vanaf Schiphol voor een rechtstreekse vlucht naar Rio de Janeiro, waar van 5 tot en met 21 augustus de Olympische Spelen worden gehouden.

Captain Michiel Overvest en zijn bemanning ontvingen het Olympisch team aan boord en wenste hen mooie en sportieve wedstrijden toe met veel onvergetelijke herinneringen en uiteraard veel medailles. De sporters vliegen met de reguliere vlucht KL705 naar Rio. Normaal zet KLM op zondagen een 777-200ER in op de route. Nu dus de speciale oranje B777-300ER, aan boord zijn 106 extra stoelen.

KLM verzorgt met het speciale oranje toestel op 22 augustus de medaillevlucht voor de Nederlandse Olympische sporters terug naar Amsterdam.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button