fbpx
IncidentenLayoutNieuws

Zoektocht vermist Indiaas vliegtuig nog niets opgeleverd

De zoektocht naar het vermiste Indiase militaire vliegtuig heeft nog niets opgeleverd. Dat meldt persbureau Reuters.

Geen spoor
Zestien schepen, een onderzeeƫr en zes vliegtuigen zijn op zoek naar het vliegtuig dat afgelopen vrijdag van de radar verdween boven de golf van Bengalen. Tot nu toe is er volgens functionarissen van de luchtmacht en marine nog geen enkel spoor gevonden.

Weer
Tijdens het afgelopen weekend maakten dikke wolken en een wilde zee het moeilijk om te zoeken, aldus het Indiaas ministerie van defensie. Vanaf vandaag zou het beter weer worden voor de zoektocht.

De Antonov-32, van Russische makelij, was met 29 mensen aan boord op weg van Chennai naar Port Blair. Na zestien minuten verdween het toestel van de radar.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button