fbpx
Opmerkelijk

Transavia nu ook te vinden op Snapchat

De budgetluchtvaartmaatschappij Transavia is vanaf deze week te vinden op Snapchat, waar zij live beelden van achter de schermen deelt onder de naam ‘TransaviaSnap’.

Content
De content op Snapchat wordt geplaatst door het cabinepersoneel en de piloten. Iedere week neemt een andere medewerker het kanaal over.

Eerste
Transavia zegt Snapchat als één van de eerste Europese vliegtuigmaatschappijen te introduceren. Het bedrijf wil de meest digitale en toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa worden.

Relatie
“We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de relatie met onze klanten verder te versterken”, vertelt Paul de Raad, hoofd marketing en e-commerce, “Snapchat maakt het mogelijk om onze klanten direct Transavia te laten ervaren door de ogen van onze vliegende collega’s. Naast de introductie van WhatsApp en onze recente samenwerking met TripAdvisor is dit een interessante toevoeging aan ons social media portfolio.”

Vier miljoen
Transavia is al actief op Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram en LinkedIn. Alleen al met Facebook bereikt de maatschappij meer dan vier miljoen mensen. Het dagelijks gebruik van Snapchat in Nederland groeide in 2016 met 69% procent ten opzichte van 2015.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button