fbpx
Opmerkelijk

Dronken oude man uit vliegtuig gezet na overlast

De politie heeft op Manchester Airport een dronken vakantieganger van boord gehaald van een Emirates toestel uit Dubai, nadat hij voor overlast had gezorgd tijdens de vlucht. In de stoel van de 54 jarige man werden vijftien verschillende lege drankflessen aangetroffen.

De man was volgens Britse media dronken en agressief, waardoor hij van de gezagvoerder een waarschuwing kreeg. Toch ging hij door met zijn misdragingen. Tegen een cabinemedewerker zou hij hebben gewaarschuwd: “als je mijn wijn afpakt dan heb je een probleem”.

Uiteindelijk heeft het twee medewerkers meer dan een uur gekost om de man te kalmeren voor de landing.

Onder geklap en gejuich van de passagiers werd de man bij aankomst in Manchester van boord verwijderd. Hij heeft een bekeuring van 900 pond gekregen en moet een slachtoffertoeslag van 90 pond betalen inclusief de procedurekosten.

De man was op vakantie in Dubai om bij te komen van een hartaanval, zo meldt zijn advocaat tegen Manchester Evening News.

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button