fbpx
LiefhebberOnderwerpenVliegvelden

Frankfurt Airport heropent panoramaterras

Frankfurt Airport heeft donderdag het vernieuwde panoramaterras geopend.

Facelift
Het Visitors Terrace bevindt zich bovenop terminal 2 en is de afgelopen maanden opgeknapt. Volgens de CFO van het vliegveld, Matthias Zieschang, is het terras sinds het in 1994 openging een magneet voor toeristen, locals en spotters. Op drukke dagen maken 2.700 mensen ervan gebruik. “Het is een beleving en zeer de moeite waard te bezoeken. Nu, met de nieuwe look en het comfort is dat nog meer dan eerst”, aldus Zieschang.

800
Met 1.800 vierkante meter kunnen er 800 mensen tegelijk op het terras. Er is een nieuwe vloer gekomen en er zijn zitmogelijkheden in de zon en in de schaduw. Voor de veiligheid is er een hek geïnstalleerd. Er is wel aan de vliegtuigspotter gedacht, want er zijn uitsparingen om foto’s te maken. Dankzij dit hek voelen bezoekers ook niet meer door de security, dat is makkelijk voor dagjesmensen.

Openingstijden
Het ponoramaterras is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. In het weekend is het een uur langer open. Een half uur voorsluiting gaat de ingang alvast dicht. Voor het terras is een kaartje nodig, dit kost drie euro voor een dag.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button