IncidentenNieuwsOnderwerp

Luchtballon crasht: tenminste 16 doden

In centraal Texas is een luchtballon neergestort met tenminste zestien mensen aan boord. Niemand heeft de crash overleefd. De crash vond plaats om 07:40 uur lokale tijd.

FAA
Bij het plaatsje Lockhart vond het ongeluk plaats, op Cistern road. Lokale media berichten hierover. De autoriteiten hebben tegen MSNBC News gezegd dat er geen overlevenden zijn. Onduidelijk is hoeveel mensen aan boord waren, er wordt gesproken over minimaal zestien. Er zou brand uit gebroken zijn. De FAA en NTSB zijn onderweg naar de ongevalsplek. De sheriff zegt later vandaag een persconferentie te houden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close