NL nieuwsOnderwerpProfessionalZakelijke Reiziger

ASL JetNetherlands sluit deal met Stratajet

Het Nederlandse privévliegtuig bedrijf ASL-JetNetherlands en het online boekingsplatform StrataJet zijn een samenwerking aangegaan.

Huidige operatie
ASL-JetNetherlands beschikt over een vloot van meer dan 30 privé-toestellen. Stratajet heeft een groot klantenbestand van passagiers die via een online boekingsplatform gebruik kunnen maken van privé-vliegtuigen.

Groter publiek
Met de samenwerking proberen beide bedrijven een groter publiek aan te trekken voor hun diensten. “Wij zijn nu beter in staat om meer mensen gebruik te laten maken van onze dienstverlening. Hierdoor kunnen meer mensen sneller gebruik maken van directe verbindingen tussen A en B, zonder lange wachttijden of eventuele vertragingen”, aldus Philippe Bodson, CEO van ASL-JetNetherlands.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close