fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Annulering 150 vluchten door typhoon Nida

Op het vliegveld van Hong Kong raast dinsdag typhoon Nida. Hierdoor zijn 150 vluchten vanaf deze internationale hub geannuleerd, meldt Reuters.

Zware regenval en wind met een snelheid van 100 km per uur teisteren de Chinese stad. Met gevaar voor overstromingen. Zowel Cathay Pacific als Dragonair vliegen pas op zijn vroegst vanaf 14.00 uur. Duizenden reizigers zijn gestrand op de luchthaven. 325 vluchten moeten omgeboekt worden.

Het openbare leven in Hong Kong is ruw verstoord door deze storm. Het financiële hart van de stad ligt plat. De handel zal later op de dag weer op gang komen.

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button