fbpx
AirlinesFrequente reizigersLayoutOnderwerpen

Opening nieuwe lounge Qantas op Karratha airport

Volgend jaar opent Qantas Airlines een geheel nieuwe lounge op de Australische luchthaven Karratha, meldt de Australian Business Traveller. De lounge is bedoeld voor businessclass passagiers, Gold en Platinum frequent flyers en Qantas Club members.

De lounge bevindt zich op de bovenste verdieping van de luchthaven. Met uitzicht op het platform. Wordt dubbel zo groot als de oorspronkelijke lounge. “ Omdat Karratha de grootste luchthaven is in de regio is een investering onontbeerlijk”, verklaart John Gissing (CEO QantasLink). “ Het zorgt zowel voor een boost voor de regio Pilbara als voor de luchtvaart”, vult Gissing aan.

Qantas en QantasLink vliegen negen retourvluchten per dag tussen de Australische steden Perth en Karratha.

Saskia Roelofs-van Velsen

Redacteur. Saskia studeerde communicatie en is gefascineerd door de luchtvaart. Leest eerder luchtvaartbladen dan vrouwenglossy’s. Met haar longreadartikelen neemt Saskia de lezer mee de diepte in, bij diverse (luchtvaart) onderwerpen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button