fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

“Munchen – Vilnius perfect voor Transavia”

Volgens data van Skyscanner ligt er een kans voor Transavia voor een verbinding tussen München en Vilnius (Litouwen).

Veel gezocht
Vorig jaar is er alleen al via Skyscanner 90.000 keer gezocht naar tickets voor die route. De twee steden zijn nu niet direct met elkaar verbonden. Volgens Markus Reichert, hoofd markt analyse van Skyscanner, is het op München lastig een nieuwe route te vinden, aangezien er al zoveel verbindingen zijn. “Litouwen is één van de weinige Europese landen met geen vlucht naar de hoofdstad van Beieren”, aldus Reichert.

Vanuit de andere twee Baltische staten wordt twee keer per dag naar München gevlogen. Transavia vliegt veel naar het zuiden vanaf München, maar een monopoly op de route zou interessant kunnen zijn. Ook vanaf de andere bases zijn er nog geen routes naar de Baltische staten. Enige concurrent op de route is Wizz Air die van Vilnius naar Memmingen vliegt, ruim 100 kilometer ten westen van München.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button