fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

“Munchen – Vilnius perfect voor Transavia”

Volgens data van Skyscanner ligt er een kans voor Transavia voor een verbinding tussen München en Vilnius (Litouwen).

Veel gezocht
Vorig jaar is er alleen al via Skyscanner 90.000 keer gezocht naar tickets voor die route. De twee steden zijn nu niet direct met elkaar verbonden. Volgens Markus Reichert, hoofd markt analyse van Skyscanner, is het op München lastig een nieuwe route te vinden, aangezien er al zoveel verbindingen zijn. “Litouwen is één van de weinige Europese landen met geen vlucht naar de hoofdstad van Beieren”, aldus Reichert.

Vanuit de andere twee Baltische staten wordt twee keer per dag naar München gevlogen. Transavia vliegt veel naar het zuiden vanaf München, maar een monopoly op de route zou interessant kunnen zijn. Ook vanaf de andere bases zijn er nog geen routes naar de Baltische staten. Enige concurrent op de route is Wizz Air die van Vilnius naar Memmingen vliegt, ruim 100 kilometer ten westen van München.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button