fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Brussels Airlines voor het eerst naar Azië

Brussels Airlines opent maart 2017 een rechtstreekse route naar Mumbai. De luchtvaartmaatschappij voert vanaf dan vijf keer per week een vlucht uit vanuit Brussel naar de Indiase stad met een Airbus 330. Sinds maart dit jaar is er geen verbinding meer tussen België en India.

Samenwerking
De hub in Brussel zal hierdoor versterkt worden, mede door de samenwerking met Air India, dat ook lid is van Star Alliance. Volgens Brussels Airlines is India een belangrijke handelspartner van België met een grote toeristische aantrekkingskracht. “De vraag naar rechtstreekse vluchten voor zowel passagiers als cargo is dan ook groot”, aldus Lars Redeligx, commercieel directeur van Brussels Airlines.

Volgens Brussels Airlines CEO Bernard Gustin levert de route 200 nieuwe banen op.

De ticketverkoop zal in september van start gaan. Dan wordt ook het vluchtschema bekendgemaakt.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button