fbpx
AirlinesOnderwerpenOpmerkelijk

Air Koryo voor vierde jaar op rij slechtste airline

De Noord Koreaanse luchtvaartmaatschappij Air Koryo is voor de vierde keer op rij de slechtste ter wereld, zo blijkt uit de jaarlijkse Skytrax ranking. Emirates is dit jaar de beste airline.

Eén ster
Air Koryo heeft maar één ster gescoord. Skytrax zegt over de maatschapij: “staat voor een slecht kwalitatief product gezien de beoordelingssectoren, in combinatie met lage en/of inconsistente normen van de front-line service.”

Mysterieus vlees
De reviews op de site van Skytrax beoordelen de airline iets minder negatief. Toch zijn er ook opvallende reacties. Onder de reviewers wordt onder andere gezegd dat de hamburgers van de vluchtmaaltijd gemaakt waren van mysterieus vlees. Ook worden de veiligheidsdemonstraties vaak overgeslagen, zijn er alleen doorlopende propaganda films in het in-flight entertainmentsysteem en ontbreken kleppen aan de bagagevakken waardoor bagage vaak naar beneden komt.

Air Koryo staat op de Europese zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button