fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Meer bagage toegestaan op vluchten Cathay Pacific

Passagiers die met Catahay Pacific of Dragonair reizen kunnen vanaf september meer bagage meenemen. Ongeacht de reisklasse kan 10 kg extra bagage worden ingecheckt. Ook wordt het meenemen van extra bagage goedkoper.

Extra voordeel is er voor Marco Polo Club Silver, Gold en Diamond leden, zij kunnen respectievelijk 10 kg, 15 kg en 20 kg extra bagage inchecken. Het nieuwe beleid betekent dat een passagier in de Economy class twee koffers mag inchecken met een totaalgewicht van 30 kilo. Voor Premium Economy is dit 35 kilo, voor Business Class 40 kg en First Class 45 kg.

Extra bagage
Passagiers in Business Class, Premium Economy Class en Economy Class kunnen twee stuks bagage inchecken zonder extra kosten. First Class passagiers kunnen drie stuks bagage inchecken zonder extra kosten. Marco Polo Club Gold en Diamond leden hebben het recht om boven op het toegestane aantal stuks bagage geldig voor hun reisklasse, nog een extra stuk bagage in te checken.

Dragonair
Dochtermaatschappij Dragonair heeft in lijn met het nieuwe bagagebeleid van Cathay Pacific haar regels voor handbagage aangepast. Het toegestane gewicht is met een aantal kilo toegenomen tot 7 in de Economy en Premium Economy en respectievelijk 10kg en 15kg in de Business Class en First Class.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button