fbpx
Frequente reizigersLayout

British Airways start codeshare met China Eastern

British Airways heeft een codeshare partnerschap aangekondigd met China Eastern Airlines.

Bestemmingen
Deze codeshare houdt in dat British Airways vluchten gaat aanbieden naar Kunming, Xi’an, Nanjing, Hangzhou en Chongqing met een BA vluchtcode. Andersom gaat China Eastern vluchten aanbieden naar Aberdeen, Belfast City, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Manchester en Newcastle met haar MU vluchtcode.

Verheugd
“We zijn verheugd om samen te gaan werken met China Eastern Airlines en we zijn erg blij dat we onze klanten nu de mogelijkheid kunnen bieden om met British Airways naar deze geweldige Chinese bestemmingen te vliegen”, aldus Alex Cruz, CEO British Airways.

Nieuwe fase
“British Airways is een zeer belangrijke partner voor China Eastern. De codeshare laat zien dat we een nieuwe fase beginnen in onze samenwerking”, zegt Zeng YongChao, executive deputy managing director marketing en sales China Eastern Airlines.

Services
Reizigers kunnen ook Avios loyalty points verdienen op de vluchten naar de Chinese bestemmingen en andere services van British Airways gebruiken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button