Frequente reizigerLay-out-indeling

Japan Airlines biedt gratis inflight WiFi

Passagiers van Japan Airlines kunnen vanaf nu tot en met 31 maart, 2017, gebruik maken van vijftien minuten gratis WiFi.

Inflight WiFi
De maatschappij heeft momenteel 69 binnenlandse vliegtuigen uitgerust met inflight WiFi. In maart 2017 moeten alle 77 vliegtuigen de mogelijkheid hebben voor inflight WiFi, gebruikmakend van GoGo.

Langer internet
Na de gratis vijftien minuten biedt Japan Airlines dertig minuten voor 400 Yen (omgerekend zo’n €3,53 euro) of een prijs voor de hele vlucht tussen de 500 en 1200 yen (zo’n €4,41 tot €10,58 euro), afhankelijk van de duur van de vlucht.

De promotie voor het inflight WiFi systeem is niet geldig voor internationale vliegtuigen die worden gebruikt voor een binnenlandse vlucht.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close