fbpx
AirlinesFrequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

FNV acties zorgen niet voor veel vertraging

Volgens KLM zorgden de FNV acties van zaterdag niet voor grote operationele impact. Ook zondag zijn niet veel vertragingen te zien.

Verwacht
KLM zegt dit te hebben verwacht. “KLM medewerkers voeren hun werk namelijk altijd veilig en volgens de voorschriften uit.” De maatschappij zou graag willen dat FNV de dialoog aangaat in plaats van stiptheidsacties te voeren.

Morgen weer
FNV heeft voor morgen wederom aangekondigd ‘strikt’ volgens de regels te werken, dit keer tussen 09:00 uur en 13:00 uur. Ook nu verwacht KLM dat deze oproep geen nadelige operationele gevolgen heeft. Schiphol waarschuwt wel voor mogelijke vertragingen. “Mocht FNV met deze acties alsnog beogen de gevolgen te creëren die de rechter heeft willen voorkomen, handelt FNV in strijd met het vonnis”, aldus KLM.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button