fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Nieuwe Etihad lounge Los Angeles | Foto’s

Etihad heeft een nieuwe World Class lounge geopend op de luchthaven van Los Angeles. De nieuwe lounge werd eind juli voor het publiek geopend en bevindt zich in de Tom Bradley terminal.

Derde lounge
Na New York en Washington is dit de derde lounge voor Etihad in Amerika. De nieuwe lounge kijkt uit over de promenade van de terminal en is dagelijks geopend van 13:30 tot en met 16:55. De lounge is uitsluitend toegankelijk voor alle First- en Business Class passagiers alsmede alle Platinum, Gold en Silver kaarthouders.

Naast de nieuwe Amerikaanse lounge heeft Etihad lounges op andere luchthavens in zowel Abu Dhabi, Frankfurt, Londen, Manchester, Dublin, Parijs, Washington D.C., New York JFK, Sydney en Melbourne.

“Als vooraanstaande luchtvaartmaatschappij, gaat Etihad Airways door met het herdefiniëren van reizen, door het opzetten van nieuwe standaarden voor innovatieve service op zowel de grond als in de lucht”, aldus Martin Drew, Etihad Airways Senior Vice President in Amerika.

“Onze nieuwe First en Business Class Lounge in Los Angeles weerspiegelt onze betrokkenheid naar onze reizigers van en naar de Amerikaanse westkust, en naar de Verenigde Staten in zijn geheel, door hen te voorzien in de gastvrijheid die ze gewend zijn van onze mensen en ons merk. We zijn verheugd om deze nieuwe faciliteit te kunnen openen”, vervolgde hij.

©Etihad
©Etihad

Faciliteiten
De luxueuze lounge bestaat onder andere uit een bar, een eetgedeelte en meerdere lounge-gedeelten. Bezoekers kunnen genieten van culinaire hoogstandjes, gratis WIFI en er is gelegenheid om te douchen voor de vlucht.

©Etihad
©Etihad

Dagelijkse vlucht
Etihad Airways startte de dagelijkse non-stop vlucht tussen Los Angeles (LAX) en Abu Dhabi International Airport (AUH) op 1 juli, 2014. Daarnaast biedt de luchtvaartmaatschappij dagelijkse vluchten aan tussen Abu Dhabi en Chicago, San Francisco en Washington D.C. (IAD), en twee dagelijkse vluchten naar New York (JFK). De maatschappij werd in juli nog door SkyTrax verkozen tot de nummer zes van beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

©Etihad
©Etihad

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button