fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Jet Airways komt met flexibele tarieven

Jet Airways biedt passagiers vanaf vandaag meer keuze en vrijheid bij het boeken van hun vlucht. Met acht tariefopties, Fare Choices genoemd, wil de maatschappij inspelen op de behoeften van reizigers.

Reizigers die een economy-ticket boeken, krijgen vier opties: deal, saver, classic en flex. Bij een flexticket kan een reiziger de reis gratis annuleren of omboeken, bij de andere drie opties kost dit geld. Een upgrade is voor saver, classic en flex-tickets beschikbaar, wie een deal-ticket koopt, krijgt alleen een gratis maaltijd en gratis bagage. Wie een première class ticket boekt, kan kiezen uit saver, classic en flex.

Toegang tot de lounges is voor iedereen met een ticket uit de premiere class of de first class geregeld. Reizigers die een economy-ticket hebben en de lounge in willen, moeten lid zijn van Jet’s loyaltyprogramma. In de first class is geen ticketkeuze: daar krijgt een reiziger standaard een ‘first’ ticket voor een standaardtarief.

“Waar de ene reiziger kiest voor een ticket met flexibele vertrekdata, wil een ander juist zo goedkoop mogelijk of met zoveel mogelijk bagage vliegen. Met ‘Fare Choices’ bieden we hen verschillende passende opties”, stelt Gaurang Shetty, Whole-time directeur van Jet Airways.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button