fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Delta verplaatst naar terminal 3 op Heathrow met Virgin

Delta Air Lines verplaatst haar vluchten op Londen Heathrow naar terminal 3. Vanuit deze terminal vliegt ook Virgin Atlantic naar de Verenigde Staten.

Op dit moment vliegt Delta nog voornamelijk vanuit terminal 4, waar ook de andere airlines van SkyTeam zitten. Alleen de vluchten naar Boston en New York vertrekken al vanuit terminal 3. Vanaf 14 september wordt terminal 4 volledig ingeruild voor terminal 3. Terminal 3 bevindt zich in de buurt van terminal 2 en 5. Terminal 4 wordt van de andere terminals gescheiden door een landingsbaan.

In de zomer vliegen beide maatschappijen dagelijks veertig keer tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het grootste deel van deze vluchten, 28 in getal, komt aan op Heathrow.

Makkelijker
Volgens Delta maakt de verplaatsing het voor reizigers makkelijker om over te stappen tussen Virgin en Delta. “Dit verbetert de reiservaring voor onze reizigers die vanuit Heathrow vliegen”, aldus Nat Pieper, Senior Vice President voor Europa bij Delta.

“We kijken ernaar uit dat Delta ons vergezeld in terminal 3. Als de overstap compleet is, hebben onze reizigers een nog betere reiservaring van en naar Heathrow. Of ze met Virgin of Delta vliegen, ze profiteren allebei van onze service”, stelt Erik Varwijk, executive vice president commercial bij Virgin.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button