fbpx
Frequente reizigersLayout

Maastricht Airport in september enkele dagen dicht

Maastricht Aachen Airport sluit van zondagavond 18 september tot en met donderdag 22 september de start- en landingsbaan vanwege onderhoudswerkzaamheden. Dat meldt 1limburg.

Asfalt
Het asfalt van de baan verkeert in slechte staat en daarom is preventief onderhoud nodig om te voorkomen dat het in de wintermaanden nog meer beschadigt. “Om grotere problemen te voorkomen is het absoluut nodig om de gaten en scheuren die er nu zijn te repareren”, zegt Wiel Dohmen, directeur Maastricht Aachen Airport, tegen 1limburg.

Annuleringen
Piloten werden afgelopen weekend op de hoogte gesteld van de sluiting via een NOTAM. De vaste gebruikers hoorden het nieuws al eerder. Sommige maatschappijen wijken uit naar luchthavens in de omgeving, anderen annuleren de geplande vluchten en halen die in zodra het vliegveld weer open gaat.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button