fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Overstap van meer dan 47 jaar

Reiziger James Lloyd keek raar op toen de vliegticket-vergelijkingswebsite Skyscanner hem een terugreis voorstelde met een overstaptijd van 47 jaar. Ja, je leest het goed. Een overstaptijd van 47 jaar op Bangkok Suvarnabhumi Airport voor een vlucht van Christchurch (Nieuw-Zeeland) naar Londen. Gelukkig bestempelde de vergelijker zelf de overstap al als ‘long wait’.

Emirates was de vliegtuigmaatschappij waarmee James Lloyd de reis had kunnen maken. Hij zou dan op 15 maart 2017 vertrekken vanuit Christenchurch en dan via Sydney naar Bangkok vliegen. Op 10 juni 2064 zou hij dan vanuit Bangkok de vlucht maken naar Dubai, om vervolgens dezelfde dag in Londen aan te komen.

Skyscanner reactieJames Lloyd plaatste zijn reisschema op Facebook. Bij de hilarische foto schreef hij: Hoi Skyscanner, wat bevelen jullie mij aan om te doen op deze layover van 47 jaar? Duizenden likes en honderden reacties later kwam er een geweldige reactie van Skyscanner zelf: Tenzij je een grote fan bent van ‘the terminal’ (een film uit 2004 met Tom Hanks), raden wij je aan om deze jaren buiten het vliegveld door te brengen. Je hebt Songkran net gemist, maar je hebt nog 46 jaar om dit mee te maken. Of word een Tai Chi expert in Lumpini Park (Tai Chi is een Chinese vechtsport). Afijn, lees de reactie zelf.

Reisplan James Lloyd

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button