fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNL NieuwsOnderwerpen

Twee nieuwe vliegtuigen op één dag voor KLM

KLM ontvangt vandaag twee nieuwe toestellen. Vanochtend landde de zevende Boeing 787 op Schiphol en vanavond ontvangt KLM de derde Embraer 175.

Zoals Up eerder al meldde draagt KLM’s zevende Boeing 787 Dreamliner de naam Jasmijn. De Boeing 787-9 heeft als registratienummer PH-BHH. Alle KLM Boeing 787 Dreamliners zijn vernoemd naar bloemen of bloeiende planten zoals de Zonnebloem, Anjer, Bougainville, Dalia, Hibiscus en Mimosa. KLM’s achtste nieuwe Dreamliner wordt eind september verwacht.

Embraer
Tevens ontvangt KLM Cityhopper vanavond de derde Embraer 175. In oktober landt de vierde Embraer 175, van de in totaal 15 bestelde toestellen, op Schiphol. Deze toestellen vervangen de Fokker 70’s.

Zomerbestemmingen
De Dreamliners van KLM vliegen deze zomer naar de volgende bestemmingen: San Francisco, Rio de Janeiro, Chengdu, Hangzhou, Xiamen, Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Caïro, Kaapstad, Toronto, Osaka, Delhi en Shanghai.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button