fbpx
NieuwsUp in the Sky

Nieuw: dagelijks nieuwsoverzicht per e-mail

Up komt naar je toe deze (na)zomer! We starten een nieuwsoverzicht per mail.

Dagelijks
Vanaf maandag 29 augustus start Up in the Sky met een dagelijks nieuwsoverzicht per e-mail. Elke ochtend om 04:00 uur krijg je al het nieuws van de afgelopen 24 uur overzichtelijk en chronologisch op een rij in je mailbox. Zoals je van Up gewend bent zonder abonnementen, slotjes of wat dan ook.

Wekelijks
Daar blijft het niet bij: de wekelijkse nieuwsbrief wordt vanaf zondag 28 augustus ook weer hervat na een zomerbreak. In deze wekelijkse e-mail is een selectie van het belangrijkste nieuws gemaakt. Ook vind je alle eigen-Up berichten, dus columns, recensies, enzovoort.

Schrijf je in!
Inschrijven kan gemakkelijk hieronder of op elke andere pagina helemaal onderaan (in de footer). Je kan kiezen voor de dagelijkse, wekelijkse email; of voor allebei! (instelling zijn later ook weer te wijzigen)

* indicates required

Nieuwsoverzicht

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Joeri van Ormondt

Oprichter. Joeri heeft samen met Sander in 2013 Up in the Sky opgericht. Tot medio 2020 was hij eigenaar. Nu is hij gastredacteur. Daarnaast is hij logopedist-stottertherapeut bij De Stotterpraktijk.
Back to top button