fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Frans Chalair verbindt Antwerpen weer met Hamburg

De Franse maatschappij Chalair Aviation heeft de route Antwerpen-Hamburg weer nieuw leven ingeblazen. Maandagochtend vond de eerste vlucht plaats.

Chalair springt in het gat dat de Belgische carrier VLM achterliet na het faillissement in juni. De regionale maatschappij zet negen keer per week een Beechcraft 1900 in waarin negentien passagiers passen.

“We zijn blij dat er zo snel een nieuwe maatschappij is die de route van Hamburg naar Antwerpen wil uitvoeren”, aldus algemeen directeur Michael Eggenschwiler van Hamburg Airport.

De route wordt op maandag tot donderdag twee keer per dag uitgevoerd, op vrijdag gaat er één vlucht van Hamburg naar Antwerpen. Vanaf Antwerpen biedt Chalair ook een verbinding aan naar Genève.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button