fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Ruziënd personeel easyJet vertraagt vlucht

Een vlucht van easyJet heeft afgelopen woensdag vertraging opgelopen ruziënd personeel. De ruziemakende cabin crewleden hadden een woordenwisseling en moesten van de vlucht verwijderd worden.

Het incident vond plaats op een vlucht van London Gatwick naar Belfast. Het toestel had woensdag om 14:45 uur moeten vertrekken, maar door de ruzie moest het toestel terugkeren naar de gate. De vlucht kon na een uur alsnog vertrekken, nadat de twee crew leden vervangen waren.

easyJet bevestigde later op de dag dat het ging om een uitgelopen discussie, verder bood easyJet hun excuses aan voor het ongemak. ”Onze prioriteit zijn de passagiers en hun veiligheid, om dat te waarborgen moet ons cabinepersoneel goed samen kunnen werken”, aldus een woordvoerder van de maatschappij.

De Britse oud-tennisser en televisiepresentator Dan Lobb was aan boord en tweette live mee over de situatie. Lobb liet onder meer weten dat dit een nieuwe situatie voor hem was en beschreef de situatie als “unreal”.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button