fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

SLM wil rechtstreeks van Paramaribo naar Miami

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM probeert Paramaribo weer rechtstreeks te verbinden met de Verenigde Staten. Op 1 september voert de maatschappij een chartervlucht uit naar Miami.

Volgens Surinaamse media wordt de vlucht in eerste instantie eenmalig uitgevoerd, maar vanaf november wordt de route als lijndienst uitgevoerd, laat SLM-directeur Robbi Lachmising weten aan de website dwtonline. De route wordt alleen uitgebouwd als die ook rendabel is. “Wij moeten rekening houden met de financiele positie van het bedrijf. Wij krijgen geen subsidie van de Staat en moeten onze eigen boontjes doppen.”

Tussenstop
Miami is op dit moment al bereikbaar vanuit Paramaribo, maar die vlucht maakte en tussenstop in Georgetown. “Veel mensen houden er niet van om tussenstops te maken, dus het zal een toegevoegde waarde zijn voor de Surinaamse passgier. Maar dan zal de prijs bepalend zijn”, aldus Anoepkumar Bhaggan, voorzitter van de Associatie van Surinaamse Reisagenten. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-300.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button