AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

SLM wil rechtstreeks van Paramaribo naar Miami

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM probeert Paramaribo weer rechtstreeks te verbinden met de Verenigde Staten. Op 1 september voert de maatschappij een chartervlucht uit naar Miami.

Volgens Surinaamse media wordt de vlucht in eerste instantie eenmalig uitgevoerd, maar vanaf november wordt de route als lijndienst uitgevoerd, laat SLM-directeur Robbi Lachmising weten aan de website dwtonline. De route wordt alleen uitgebouwd als die ook rendabel is. “Wij moeten rekening houden met de financiele positie van het bedrijf. Wij krijgen geen subsidie van de Staat en moeten onze eigen boontjes doppen.”

Tussenstop
Miami is op dit moment al bereikbaar vanuit Paramaribo, maar die vlucht maakte en tussenstop in Georgetown. “Veel mensen houden er niet van om tussenstops te maken, dus het zal een toegevoegde waarde zijn voor de Surinaamse passgier. Maar dan zal de prijs bepalend zijn”, aldus Anoepkumar Bhaggan, voorzitter van de Associatie van Surinaamse Reisagenten. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-300.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close