fbpx
Frequente reizigers

United met grotere toestellen naar Amsterdam deze winter

United Airlines zet komende winter grotere toestellen in op zijn routes naar Amsterdam. Van en naar Washington Dulles wordt een Boeing 767-400 ingezet, in plaats van een -300.

Van en naar Newark in New York wordt de eerste helft van het seizoen een Boeing 767-300 ingezet. Daarna wordt de route gevlogen door een Boeing 757.

Op veel routes wordt de capaciteit juist kleiner. Op de routes van en naar London en Parijs worden kleinere toestellen ingezet, al kan snel worden geschakeld als de vraag daar naar is. De meeste routes worden uitgevoerd met Boeing 767’s in plaats van de 777’s. Op een aantal routes wordt in de tweede helft van het seizoen overgestapt naar de 787.

De inzet van kleinere toestellen past in het beeld dat heerst op de Transatlantische routes van de Amerikaanse maatschappijen. Daar is het de laatste tijd hard te halen.

Het winterseizoen duurt van 30 oktober 2016 tot en met 24 maart 2017.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button