fbpx
AirlinesFrequente reizigersInnovatieKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

KLM tapt vers Heinekenbier op vlucht naar Curaçao | video

KLM-passagiers kunnen vanaf vandaag op vluchten naar Curacao vers getapt bier van Heineken krijgen. De Heineken biertap-trolley wordt ingezet op bijzondere vluchten en evenementen. De maatschappij is de eerste die versgetapt bier biedt.

Met de biertap biedt KLM passagiers in business class een vers biertje. Tot nu toe was alleen bier uit blikjes verkrijgbaar. Door de luchtdruk aan boord was het niet mogelijk om bier vers te tappen. De fusten waarin het bier zit, werken op luchtdruk, waardoor het nu wel mogelijk is.

De introductie van de biertap werd in juli nog uitgesteld omdat er meer tijd nodig was om de tap te certificeren.

“De tap-trolley is het resultaat van de unieke samenwerking tussen KLM en Heineken, waarin de klant centraal staat. Het is mooi om te zien dat twee grote Nederlandse merken een wereldprimeur hebben op het gebied van innovatie met het produceren van de eerste biertap in de lucht”, aldus Miriam Kartman, Executive Vice President Inflight Services bij KLM.

Het bier wordt getapt door cabinepersoneel dat eerst een speciale tapcursus gevolgd heeft. De samenstelling van het tapbier aan boord verschilt niet van normaal tapbier, stelt KLM.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button