fbpx
IncidentenOnderwerpenVeiligheidVliegvelden

Tot 16.00 uur geen vluchten naar Frankfurt

Het vliegverkeer naar de luchthaven van Frankfurt ligt nog een groot deel van de dag plat. Vanochtend werd de terminal ontruimd nadat een passagier de security wist te omzeilen.

In eerste instantie meldde diverse media dat een explosievenalarm afgegaan was. Volgens de luchthaven kwam een passagier in het beveiligde gedeelte zonder door de security te zijn gegaan. Alle passagiers moesten daarop opnieuw door de beveiliging. Inmiddels is de ontruimde terminal weer in gebruik. Of de passagier gevonden is, is niet duidelijk. Sinds 12.30 uur vertrekken er weer vluchten. Volgens de luchthaven moeten reizigers rekening houden met vertragingen.

Rond 12 uur is het inkomende vliegverkeer stilgelegd. Vluchten die al onderweg zijn naar de luchthaven, worden omgeleid naar andere vliegvelden. Eurocontrol meldt dat dit waarschijnlijk nog tot 16.00 uur vanmiddag duurt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button