fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Twaalf gewonden na turbulentie op vlucht United Airlines

Twaalf mensen zijn woensdag gewond geraakt toen een vlucht van United Airlines in turbulentie terecht kwam. Het vliegtuig maakte een ongeplande tussenlanding in het Ierse Shannon, waar de gewonden van boord gehaald werden, melden diverse media.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats op een vlucht van Houston naar Londen Heathrow. Boven de Atlantische Oceaan kwam de Boeing 767 van United Airlines in turbulentie terecht. Daardoor raakten meerdere personen gewond. De piloten weken uit naar Shannon in Ierland. Hier stonden ambulances klaar om de gewonden naar een ziekenhuis te brengen. De verdere vlucht naar Londen werd geannuleerd.

Het toestel had in totaal 220 personen aan boord. Twaalf van hen werden naar het ziekenhuis gebracht. Volgens United ging het om tien passagiers en twee crewleden. Eén van de crewleden ligt nog in het ziekenhuis, laat United aan Centre Daily weten.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button