fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Volgende B787 bijna klaar voor KLM – naam bekend

De volgende B787-9 Dreamliner is vannacht uit de verfhal gerold bij Boeing. Dat meldt Boeingvolger Woody Aeroimages op Twitter.

Acht
Het is de achtste Dreamliner voor KLM. Afgelopen weekend ontving de maatschappij nog de zevende. Nummer acht zal eind september worden geleverd. Tot die tijd zullen er nog testvluchten uitgevoerd worden. Waarschijnlijk moet ook het interieur nog geplaatst worden.

Naam
De naam is bekend, uiteraard weer een bloem of bloeiende plant: Lavendel. De registratie is PH-BHI. Alle Dreamliners hebben de naam van een bloem, tot nu toe vliegen Zonnebloem, Anjer, Bougainville, Dalia, Hibiscus, Mimosa en Jasmijn.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button